Politsei saab üha enam teateid kadunud inimeste kohta

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi aastas laekub politseile kadunud inimeste kohta tuhandeid teateid, laheneb suur osa nendest juhtumitest kiiresti.
Kuigi aastas laekub politseile kadunud inimeste kohta tuhandeid teateid, laheneb suur osa nendest juhtumitest kiiresti. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tänavu kaheksa kuuga on politsei saanud Viljandimaal rohkem teateid kadunud inimestest kui 2014. aastal kokku – 56. Arvatakse, et teadete hulga kasvu põhjus on inimeste kiirem ja julgem pöördumine politsei poole. Siiski jääb igal aastal kadunuks palju inimesi, keda üles ei leitagi.

Augustikuu esimestel nädalatel kirjutas Sakala neljast kadunud inimesest, kes tänu kiirele reageerimisele üles leiti. Kummalise kokkusattumuse läbi oli kolm neist kadunud või leitud Halliste vallast ning neljas kadus samuti Mulgimaalt, Karksist.

Viljandi politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Meelis Ringi sõnul on tendents, et kadunud inimestega seotud teadete hulk suureneneb. Tema hinnangul võib ühe põhjusena välja tuua hea teavitustöö, mis on pannud inimesi kiiremini kadumistest teatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles