Neli rühma said uue kuue, oma järge ootab «koleruum»

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli Mängupesa lasteaia rühma saavad nüüd süüa ja mängida oma uutes, värskelt renoveeritud rühmaruumides.
Neli Mängupesa lasteaia rühma saavad nüüd süüa ja mängida oma uutes, värskelt renoveeritud rühmaruumides. Foto: Marko Saarm

Mängupesa lasteaia nelja rühma lapsi ootas uuel õppeaastal ees üllatus: nende toad olid suve jooksul läbinud värskenduskuuri. Mudilased ei pea enam külmal põrandal mängima ja koledas pesuruumis pissima. 

Remont algas Mängupesa lasteaia neljas rühmaruumis tänavu 12. juunil. Mängupesa lasteaia direktor Katrin Larm märkis, et remonditööd said lubatud ajaks valmis ja kõik rühmad sel esmaspäeval ka avati. «Päris valmis kõik veel ei ole, teha on viimased väikesed asjad, näiteks rulood üles panna, aga see ei sega õppetööd või laste vastuvõtmist.» 

Mängupesa lasteaias said uue kuue neli rühma. Kõigis neis tehti korda mängu- ja magamistuba, garderoob ning kahes rühmas pesuruumid. «Osas rühmades olid pesuruumid juba varem remonditud,» märkis Larm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles