Elu esimene triatlon lõppes pjedestaalil (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Elmo Riig

Laupäeval lõpetas sportlane Rait Ratasepp Šveitsis kümnekordse ultratriatloni, jättes selja taha 38 kilomeetrit ujumist, 1800 kilomeetrit rattasõitu ja 422 kilomeetrit jooksu. Mina sattusin samal päeval oma elu esimesele minitriatlonile ning sain sellest alast maitse suhu distantsidel, mida on võimelised ette kujutama ja läbima ka lihtsurelikud.

Kell oli kümme, kui laupäeva hommikul silmad avasin ja hääletu režiimi peale seatud telefoni silmasin. Sissetulev kõne kiirabikolleeg Liisilt, kellega olime nädal aega kaalunud Holstre triatlonile minekut, sai tähendada ainult üht: «Tšau! Kuule, täna ei sajagi. Kas lähme?»

Elu kiireimale ärkamisele järgnes umbes sada mõtet minutis. Kas jalgratas mahub Volkswageni peale? Kuhu ma lapse jätan? Kas jalad on raseeritud? Mis riideid kaasa võtta? Kus on pärast ujumist võimalik kuivad riided selga panna? Kus see Holstre järv üldse asub?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles