Nõukogudeaegse mänguväljaku asemele soetati kohalike abiga uus

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki mänguväljak valmis augusti alguses, avati see pidulikult möödunud nädalal. Linti hoiavad Kõidama lasteaia lapsed ja keskel seisab ettevõtmise eestvedaja, lasteaia juhataja Valve Sengbusch.
Ehkki mänguväljak valmis augusti alguses, avati see pidulikult möödunud nädalal. Linti hoiavad Kõidama lasteaia lapsed ja keskel seisab ettevõtmise eestvedaja, lasteaia juhataja Valve Sengbusch. Foto: Tõnu Aavasalu

Möödunud nädalal lõigati Kõidama lasteaia juures läbi uue mänguatraktsiooni avamislint. Kui varem ronisid lapsed nõukogudeaegsetel metallist redelitel, siis nüüd saavad nad tänu kohalike abile lustida tuttuuel mänguväljakul.

Suure-Jaani vallas Kõidama külas asuv lasteaed Traksik sai uue mänguväljaku lasteaia juhataja Valve Sengbuschi eestvedamisel. Ettevõtmist toetasid lapsevanemad, kohalikud ettevõtjad, endised kasvandikud ning  puuduoleva summa lisas kohalik omavalitsus.

Valve Sengbusch rääkis, et mõte uuest mänguväljakust tuli tal talvel televiisorit vaadates. «Seal näeb ikka saateid, kus ettevõtmistel on suureks abiks sponsorid ja annetajad. Nii tekkiski mõte, kuidas saaks oma mänguväljakut uuendada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles