Ühinevate valdade juhid panevad valimisteks seljad kokku

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiste eel on Kõpu, Kõo ja Suure-Jaani valla ning Võhma linna omavalitsuste juhid moodustanud liidu Koostöö, kuhu kuuluvad Suure-Jaani vallavolikogu esimees Arnold Pastak, Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu, Võhma linnapea Anneli Siimussaar, Võhma linnavolikogu esimees Leida Kuld, Kõo vallavolikogu esimees Avo Põder, Kõo vallavanem Tarmo Riisk ja Kõpu vallavanem Siim Avi.
Valimiste eel on Kõpu, Kõo ja Suure-Jaani valla ning Võhma linna omavalitsuste juhid moodustanud liidu Koostöö, kuhu kuuluvad Suure-Jaani vallavolikogu esimees Arnold Pastak, Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu, Võhma linnapea Anneli Siimussaar, Võhma linnavolikogu esimees Leida Kuld, Kõo vallavolikogu esimees Avo Põder, Kõo vallavanem Tarmo Riisk ja Kõpu vallavanem Siim Avi. Foto: Marko Saarm / Elmo Riig

Kõpu, Kõo ja Suure-Jaani valla ning Võhma linna omavalitsuste juhid on jõud ühendanud ning lähevad kohalikele valimistele liiduga Koostöö, kuhu on koondunud kõik seniste valdade juhid ja volikogude esimehed. Vaid Kõpu vallavolikogu juht Kaja Lind otsustas poliitikast taanduda.

Antud nimekiri ei käi välja vallavanemakandidaati. Vallavanem ja volikogu esimees valitakse enim hääli saanute hulgast. Suure-Jaani vallavolikogu juht Arnold Pastak ütles, et koostööd on tehtud juba aastaid ning seekord  otsustati ühtseks löögirusikaks koonduda ja jätta kõrvale poliitiline kuuluvus. 

Rahulik liitumine

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles