Männimäel varastatakse rõdult kulunud sokke ja vanu retuuse

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maantee kortermaja esimese korruse rõdu on nii kõrge, et selle pesunöörini ulatumiseks pelgalt käesirutusest ei piisa. Mõni riideese varastati lausa kõige kaugemal olevalt pesunöörilt. Jakk, mida Ülle Treimann näitab, ilmus pesunöörile kadumaläinud rõivaste asemele.
Riia maantee kortermaja esimese korruse rõdu on nii kõrge, et selle pesunöörini ulatumiseks pelgalt käesirutusest ei piisa. Mõni riideese varastati lausa kõige kaugemal olevalt pesunöörilt. Jakk, mida Ülle Treimann näitab, ilmus pesunöörile kadumaläinud rõivaste asemele. Foto: Marko Saarm

Aeg-ajalt on ikka ette tulnud, et ahned möödakäijad kortermajade vahel pesunööridelt endale meelepärase riideeseme kaasa haaravad. Tundub, et nüüd ei saa esimese korruse elanikud isegi rõdul südamerahus pesu kuivatada, sest ka sealt lähevad asjad kaotsi.

Nii juhtus Riia maantee kortermaja esimese korruse elaniku Ülle Treimanniga. Lausa kolmel korral on talle rõdul nöörilt vastu vaadanud katkised pesulõksud ja tühjad kohad. Esimest korda varastati riideesemeid ülemöödunud nädalavahetusel.

«Päev pärast tormi panin suure hunniku pesu rõdule kuivama. Hiljem, kui neid kokku korjasin, avastasin, et isa dressipüksid ja minu retuusid on kadunud,» selgitas Treimann. «Vaatasin kappi, et äkki olin need juba sinna pannud, kuid asju ei olnud kuskil.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles