Viljandi kimbutas kodusaalis Servitit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Voika viskas kolmapäeval Põlva Seriviti väravasse kuus palli.
Kristo Voika viskas kolmapäeval Põlva Seriviti väravasse kuus palli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipalli meistrivõistluste teises poolfinaalmängus esmaspäeval Viljandis oli Viljandi HC meeskond üpris lähedal üllatustulemusele, jäädes Põlva Servitile alla vaid ühe väravaga. Kohtumine lõppes 29:30.


Viljandi meeskonna treeneri Lembit Nelke sõnul hoidis viljandlasi kodusaalis vee peal eelkõige kiirus, ent suurüllatuse valmistamiseks ei jagunud seda piisavalt. Tema sõnul juhiti kohtumise lõpu eel 28:26, ent mängijates ei tekkinud seda õiget võidujanust joovastust.

Serviti poolelt oli suur pahanduse tegija Mario Karuse, kelle kontole kogunes lõpuvileks seitse tabamust. «Lõpuminutitel Serviti mängu suuresti enda kanda võtnud mees oskas leidas meie kaitses kohad, kust läbi pugeda,» kõneles Lembit Nelke.

Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria teise mängu avapoolaja järel oli Viljandi spordihoone tablool 14:14 viigiseis. «Mis läind, see läind!» tõdes treener. «Võit oleks kergitanud mängijate eneseusku ning selle emotsiooniga saanuks ehk veidi kergemini järgmist sammu astuda. Tegime ikkagi hea mängu.»

Viljandi meeskonna suurim väravaviskaja oli kümne väravaga Marko Koks. Viljandlasest liiga väravaküttide tabeli liider Kristo Voika oli oma staatusega ära teeninud vastaste erikohtlemise ning tema saagiks jäi seekord kuus tabamust. Robert Lõpp viskas viis, Madis Parik kolm, Vitali Vorobjov ja Kristjan Koovit kaks väravat ning Mihkel Jürisson ühe värava.

Meistrivõistluste poolfinaalseeria peetakse kolme mänguvõiduni. Paaris Põlva Serviti ja Viljandi HC on üldseis 2:0 tiitlikaitsja kasuks, kolmandat korda lähevad meeskonnad vastamisi 21. aprillil Põlvas.

Teises meistriliiga poolfinaalis on vastamisi HC Kehra ja Chocolate Boys. Nende teine kohtumine leiab aset täna õhtul, 33:28 võiduga esimeses mängus on eduseis kehralastel.

Eesti käsipalli esiliiga turniiril kaasa mängival Viljandi spordikoolil seisab homme kell 19 ees korduskohtumine Tartu Ülikooli esindusega. Esiliiga B-poolfinaaliks nimetatud seeria võitja alustab mänge viienda koha pärast. Seeria peetakse kahe mängu tulemuste liitmisel ning enne teist mängu on viljandlastel kaheväravaline eduseis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles