Kaare kool valmistus üürniku tulekuks asjatult

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare kooli aulasse vaheseina ehitamise järel tekkis kaks ruumi, millest üks oli mõeldud Paalalinna kooli esimese klassi õpilastele. Üürilepingu lõppemise järel on üürilevõtjal kohustus vahesein maha lõhkuda.
Kaare kooli aulasse vaheseina ehitamise järel tekkis kaks ruumi, millest üks oli mõeldud Paalalinna kooli esimese klassi õpilastele. Üürilepingu lõppemise järel on üürilevõtjal kohustus vahesein maha lõhkuda. Foto: Kamilla Selina Lepik

«Tõsiselt? Kas te teete minuga nalja? Miks ma kuulen seda teie käest?» küsis Viljandi Kaare kooli direktor Mati Ruul, kui ta kuulis eile hommikul Sakala reporterilt telefoni teel, et Paalalinna kooli remont lükkub ilmselt edasi.  

Remondi ajal naaberkooli lastele ruume rentivas Kaare koolis tegeldi terve suve õppetöö ümberkorraldamisega, et koos ühes majas võimalikult hästi hakkama saada, kuid nüüd tundub, et seda tehti asjatult.

Üürileping juba kehtib

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles