Tai asemel Viljandi kasuks otsustanud pere sõidutab Aasia maitseid

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vanalinna korteris valmivad Bunthiang Champathongi käe all taipärased toidud, mille abikaasa Taivo Kuusik tellijatele koju toimetab.
Viljandi vanalinna korteris valmivad Bunthiang Champathongi käe all taipärased toidud, mille abikaasa Taivo Kuusik tellijatele koju toimetab. Foto: Marko Saarm

Eelmisel nädalal käis Viljandi vanalinnas ringi tailanna Bunthiang Champathong ning jagas vastutulijatele visiitkaarte, mis informeerisid Taibaani-nimelisest Aasia toidu kullerist Viljandis. Ettevõtmise taga on naine ise ja tema abikaasa.

IT-valdkonnas töötav Taivo Kuusik otsustas mõni aasta tagasi, et elab ja töötab vahepeal kodust kaugemal ning lendas Taisse. Tagasi Viljandisse tuli ta koos abikaasa Bunthiang Champathongi ning nende ühise tütrega. Laps käib siin lasteaias ja vanemad teevad kodus tööd. 

Paar nädalat tagasi käima lükatud Taibaan tähendab otsetõlkes Tai kodu. Perefirma asub Viljandi vanalinna ühes kolmanda korruse korteris, kus nad elavad. Et Champathong eesti keelt veel ei räägi, suhtlevad abikaasad inglise keeles, nelja-aastane laps aga juba kohaneb kohaliku keelega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles