Aknad jäid jälle pättidele ette

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal lõhuti palju aknaid ka eelmisel nädalavahetusel. Näiteks Puiatu erikoolis purustati neid tervelt paarkümmend.
Viljandimaal lõhuti palju aknaid ka eelmisel nädalavahetusel. Näiteks Puiatu erikoolis purustati neid tervelt paarkümmend. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel sai politsei taas teateid, et mitmel pool Viljandimaal on aknaid lõhutud. Üks laamendaja vigastas ennast seejuures nii raskelt, et tuli haiglasse viia.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul teatati pühapäeval kell 2.28, et Karksi-Nuias lõhuti kaubamaja välisukse klaas.

«Klaasilõhkuja vigastas oma kätt ning kiirabi toimetas ta esmaabi saamiseks haiglasse,» lausus Lall.

Enamik aknaid purustati aga ööl vastu tänast ning nende juhtumitega kaasnesid sissetungid.

Kell 0.42 lõhuti Võhmas Tallinna tänaval asuva kaupluse aken ning varastati poest arvuti.

Vaevalt paar tundi hiljem sai politsei teate, et Suure-Jaanis Pärnu tänaval lõhuti kaupluse laoruumi aken ja valvesignalisatsiooni karp. Esialgsetel andmetel midagi varastatud siiski pole.

Kell 3.04 teatas turvafirma, et Viljandis Turu tänaval on lõhutud kaupluse aken ja varastatud kolm pudelit alkohoolseid jooke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles