Kuhjaveres tehakse nädalavahetusel teatrit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuhjavere külateatrite festival toimub sel nädalavahetusel kolmeteistkümnendat korda. Pilt on tehtud eelmisel festivalil.
Kuhjavere külateatrite festival toimub sel nädalavahetusel kolmeteistkümnendat korda. Pilt on tehtud eelmisel festivalil. Foto: Elmo Riig

Harrastusnäitlejad kogunevad taas kord Kuhjaverre külateatrite festivalile ning pakuvad publikule kuraditosinat etendust, mida on vähem kui mullu.

Laupäeval saab Kuhjaveres alguse kahepäevane külateatrite festival, kus kolmeteistkümnendat korda vallutavad lava harrastusteatrid üle Eesti. Festivali korraldaja Urve Mukk tõdes, et sel aastal on osavõtt kesine. «Festivali järjekorranumber 13 vist mõjutab, sest sellel aastal näebki 13 etendust,» rääkis Mukk ja täpsustas, et truppe on vähem, sest mõni toob lavale mitu lugu. 

«Viimased kokkulepped esinemiste osas tegime juuli lõpus toimunud teatrikohvikus,» nentis korraldaja. Mitu gruppi olevat ära öelnud, sest ka ühe näitleja puudumisel ei saa üles astuda. Muki sõnul on olnud aastaid, mil laval on olnud poole rohkem esinejaid. «Ühel aastal oli 26 etendust, mitõttu muutus festival lausa kolmepäevaseks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles