Raad pühkis Järveotsa arendusplaanidelt tolmu maha

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaanitava Järveotsa linnaosa Männimäepoolsel küljel laiub praegu võsa. Kuigi alale elamurajooni planeerimine on taas päevakorras, ei oska linnavõim öelda, kust piirkonna väljaarendamiseks raha tuleb.
Plaanitava Järveotsa linnaosa Männimäepoolsel küljel laiub praegu võsa. Kuigi alale elamurajooni planeerimine on taas päevakorras, ei oska linnavõim öelda, kust piirkonna väljaarendamiseks raha tuleb. Foto: Elmo Riig

Sel nädalal otsustas Viljandi linnavalitsus saata volikogule menetluseks Männimäe jätkuna kavandatava Järveotsa linnaosa detailplaneeringu, millega peaaegu kümnendi eest valminud planeeringut mõnevõrra ümber tehakse.

«Linna tuleb arendada ja kui soovime, et elanike arv kasvaks, peame looma inimestele soodsad tingimused kodu rajamiseks,» selgitas Viljandi abilinnapea Janika Kivistik.

Küsimuse peale, kas linnal jagub vahendeid Järveotsa arendamiseks, vastas Kivistik, et liigutakse sammhaaval. «Mille peale raha raisata, see on järgmine poliitiline otsus, kuid eeldused tuleb selleks luua,» ütles abilinnapea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles