Kasutuks muutunud kangas­reklaa­mist valmivad Viljandis poekotid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Tuuksam
Mati Tuuksam Foto: Kris Süld

Endiste Statoili teenindusjaamade Circle K kaubamärgile ülemineku tõttu kasutuks muutunud 3,5 kilomeetrist kangasreklaamist valmib erivajadusega inimeste kätetööna kuni 7000 poe- ja puukotti. Nende müügist saadav tulu läheb vaimupuude ja psüühikahäiretega inimeste töötamise toetamiseks.

Kõigi Circle K teenindus- ja automaatjaamade ülejäänud kangasreklaamid kogutakse kokku ning Viljandis õmmeldakse nendest mittetulundusühingu Töötoad abiga poe- ja puukotid. Erivajadusega inimeste kätetööna valminud kotte saab osta Circle K teenindusjaamadest hinnaga 4,50 eurot ning kogu kotimüügist teenitav tulu läheb vaimupuudega ja psüühikahäiretega inimeste töötegemise toetamiseks.

«Otsisime kasutuks muutunud Statoili kangasbänneritele paremat tulevikku kui hävitamine ja lõime käed mittetulundusühinguga Töötoad,» rääkis Circle K turundusjuht Diana Veigel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles