Viljandlannad võitsid Saaremaal meistritiitli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli 1992. aastal ja hiljem sündinud tütarlaste võrkpallinaiskond pani hooajale kuldse punkti, saades Saaremaal peetud Eesti meistrivõistlustel võidutrofee. Edukas võistkond on tänavu kodumaal korjanud kõik võimalikud tiitlid.
Viljandi spordikooli 1992. aastal ja hiljem sündinud tütarlaste võrkpallinaiskond pani hooajale kuldse punkti, saades Saaremaal peetud Eesti meistrivõistlustel võidutrofee. Edukas võistkond on tänavu kodumaal korjanud kõik võimalikud tiitlid. Foto: Erakogu

Pühapäeval Saaremaal peetud Eesti tütarlaste võrkpalli U-20 meistrivõistluste esikohta otsustavas mängus alistas Viljandi spordikool kindla 3:0 tulemusega Võru ning tagas enesele selle hooaja kolmanda tiitlivõistluste võidu.
 


Viljandi spordikooli treeneri Merle Keerutaja juhendatav Eesti U-20 meisternaiskond on võitnud tänavusel hooajal nii Eesti kui võrkpalli liidu karikaturniiri ja nüüd ka meistrivõistlused. Kolme finaalturniiri peale kokku on naiskond loovutanud konkurentidele vaid ühe geimivõidu. Selle said neilt möödunud laupäeval kodusaalis mänginud Saaremaa neiud, kui suutsid kohtumist alustada 25:23 geimivõiduga. Kolmes järgmises panid aga viljandlannad oma paremuse jõuliselt maksma, võites järgmise geimi 25:11 ja kaks viimast 25:15.

Viljandi spordikooli järel lõpetas meistrivõistlused teisena Võru. Kolmanda koha saaja otsustavas mängus alistas Pärnu spordikool Saaremaa.

U-20 meistrivõistluste parimateks mängijateks nimetati Anu Ennok Viljandist, Eliise Hollas Võrust, Nette Peit Saaremaalt ja Maret-Anu Randpõld Pärnust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles