«Mulgikrossil» jagus klassivõite Soome ja Eesti sõitjatele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Holstre-Nõmmel sõidetud «Mulgikrossil» teenisid neljast kavas olnud võistlusklassist kahes võidu Eesti ja kahes Soome motomehed.


Klassis MX Open peetud kolmest sõidust kahes nigela stardi järel end võitjaks upitanud Martin Leok oli kolmandas sõidus kolmas, kuid sellest piisas, et kuninglikus võistlusklassis «Mulgikrossi» võidukarikas teenida. Teise kohaga lõpetas Open-klassi kokkuvõttes soomlane Mikko Jumppanen ning kolmas oli võitja kaasmaalane Indrek Mägi.

«Mulgikrossi» suurima osavõtjaskonnaga masinaklassis MX2 võidutses soomlane Miika Oininen. Päeva kokkuvõttes lõpetas teisena eestlane Kristjan Rätsep ning kolmandana Vairis Aleksejevs Lätist. Viljandi motoklubi parimana teenis Elary Talu selles klassis kokkuvõttes 11. koha.

Klassis 85 cm³ võidutses soomlane Lauri Jukola ning klassis 65 cm³ pälvis esikoha eesti poiss Andreas Hiiemägi.

Kokku alustas «Mulgikrossi» laupäeval 163 sportlast, nelja võistlusklassi mõõduvõttude kõrval said 25 osalenut oma võimaluse lohutussõidus.

Eesti motokrossikalendris on Viljandimaale kavandatud järgmise võistlusena Karksi valla Ainja motokross. Karikavõistluste arvestusse kuuluv mõõduvõtt saab seal teoks 4. juunil.

Võistluse tulemused leiad siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles