Ohuallikaks muutunud liiklusmärki muudetakse

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi ristmikul liiklusmärgi ümber pandud sinivalge ümbris ei teeni loodetud moel ohutuse eesmärki ja see eemaldatakse.
Viiratsi ristmikul liiklusmärgi ümber pandud sinivalge ümbris ei teeni loodetud moel ohutuse eesmärki ja see eemaldatakse. Foto: Marek Tiits

Möödunud nädalal juhtus värskelt rekonstrueeritud Mustla maanteel Viiratsi ristmikul ränk liiklusõnnetus, kus kaubiku ja veoki kokkupõrkes sai viga kaks inimest. Kas avarii võis põhjustada nähtavust piiranud liiklusmärk?

Sakala poole pöördus murelik lugeja, kes juhtis tähelepanu värskelt valminud ristmiku keskele paigaldatud ohutussaarel seisvale liiklusmärgile. See varjab tema sõnutsi Viiratsisse vasakpöörde tegija eest vastusõitvad autod. 

Sakala katse näitas, et selline oht on tõepoolest olemas. Ohutussaarel paikneva liiklusmärgi postile kinnitatud sinise-valgetriibuline ümbris võib vastutuleva auto teatud nurga alt ja halbade asjaolude kokkulangemise korral tõesti nähtamatuks muuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles