Laura Nurmsalu on teinud ilusa alguse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Berliinis vibulaskmise maailma karikavõistluste neljandal etapil on Viljandimaa esindaja Laura Nurmsalu jõudnud duell-laskmise kolmandasse ringi, 1/16 finaalid lastakse reede ennelõunal.

Sportvibulaskmise eelvõistlusel 74 osaleja konkurentsis 625 silmaga 44. tulemuse teinud Vana-Võidu vibuklubi sportlane kohtus duell-laskmise avaringis kaasmaalase Alexandra Põllumäega. Eelvõistlusel 581 silmaga 69. kohaga Põllumäe kaotas duelli 0:6. Teises ringis alistas Laura Nurmsalu 6:4 eelvõistlusel 21. tulemuse teinud ukrainlanna Anastasia Pavlova ning on sellega taganud koha 32. parema seas.

Maailma karikavõistluste individuaalvõistlus jätkub reede ennelõunal, kui Laura Nurmsalu vastane 1/16 finaalis on Elena Richter Saksamaalt. Sakslanna tulemus eelvõistlusel oli 651 silma ning sai sellega duell-laskmise tabelisse 12. paigutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles