Politseinikud tabasid rongisodija teolt

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi välja möödunud aasta detsembris Viljandi raudteejaamas huligaani käe alt läbi käinud rong. Pildid hiljem tehtud joonistustest on Elron jätnud avalikustamata, et sodijad jääksid ilma soovitud tähelepanust.
Selline nägi välja möödunud aasta detsembris Viljandi raudteejaamas huligaani käe alt läbi käinud rong. Pildid hiljem tehtud joonistustest on Elron jätnud avalikustamata, et sodijad jääksid ilma soovitud tähelepanust. Foto: Politsei

Viljandi raudteejaamas peatuvaid ronge on huligaanid viimase kaheksa kuu jooksul kasutanud lõuendina vähemalt kolmel korral. Kui talvel ja kevadel jõudsid sodijad töö segamatult lõpetada, siis juulis sai 24-aastane mees pärast esimesi aerosoolipritsmeid prii sõidu arestikambrisse.

Enne seda kontrollisid politseinikud üle mehe sõiduauto, kust leidsid tõendeid süüteo toimepanemise üksikasjade ja selle kaasosaliste kohta. Politsei pressiesindaja Kerly Peitel märkis, et kuna tõendeid koguneb aina enam ja uurimine läheb nende toel aktiivsemaks, selgitatakse välja isikuid, kes võivad Eesti eri paigus rongide sodimisega seotud olla. Viljandis teolt tabatud mehe väärteomenetlus veel kestab.

Politsei on koos Elroniga kasutusele võtnud aina enam abinõusid, mis aitaks rongide rikkumist ennetada ja sodijaid tabada, sest iga juhtum toob kaasa tuhandetesse eurodesse küündiva kahju. Tänavu aprillis Viljandi raudteejaamas täissoditud rongi puhul ulatus see 12 000 euroni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles