Pitsafestivalil valis igaüks oma pirukakatte kirevuse ise

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savist ahjus küpseb pitsa minutiga.
Savist ahjus küpseb pitsa minutiga. Foto: Kamilla Selina Lepik

«Paneme sinna küpsetatud kana, sinihallitusjuustu, päikesekuivatatud tomateid, kurki, hakkliha, tšillit, muna, mida veel?... Ah, nagunii panete seda, mis teil on,» annab meeskodanik mu kuuldekauguses tellimuse.

Laupäevasel pitsafestivalil Kõpus küpsetasid kohalikud naised Riina Soolo, Külli Röandi ja Maarika Lind pirukaid elektriahjus. Läbi klaasukse paistis korraga küpsemas neli pitsat.

Riina Soolo ütles, et neid ostetakse kohapeal söömiseks ja kaasa enam-vähem võrdselt. Sööjate lemmikmaitseid polnud meeskond veel ära tabanud, sest iga komponenti sai küpsetisele eraldi tellida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles