Rattaklubi kutsub taas pühapäeviti matkama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kutsub kõiki taas osalema jalgrattamatkadel.
Viljandi rattaklubi kutsub kõiki taas osalema jalgrattamatkadel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi rattaklubi alustab juba sel nädalal tavapärast pühapäeva rattamatkade sarja, mis kevadel kestab jaanipäevani ning sügisel oktoobri alguseni.

Esimesel matkapäeval oodatakse rattureid Saarepeedi vallas Varesemägedes, kus kontrollpunkt on avatud tavapärasel ajal kella 11—14.

Rattamatkad on jagatud kahte ossa. Esimesed üheksa on kavas kevadel ning kaheksa jäävad hilissuvesse ja sügisesse. Kevadine osa kestab 19. juunini ning selle aja jooksul ei ole matka vaid 5. juunil, mil Viljandis korraldatakse järjekorras teine rattaralli.

Sügisene periood algab augusti lõpul ning viimane matk on kavas 8. oktoobril.

Et sel aastal on matku kavas seitseteist, saavad viimasel päeval jalgratta loosimisel osaleda kõik, kes on osalenud vähemalt kolmeteistkümnel korral. Lisaks rattale loositakse kõigi osalenute vahel välja kümmekond väiksemat rattaspordiks vajalikku auhinda.

Need, kes on käinud kõigil matkadel, osalevad eriauhindade loosimisel.
Nagu tavaks saanud, on distantsid esialgu lühemad, kuid muutuvad kevade edenedes pikemaks. Sügisel on vastupidi.

Kõigil osaleda soovijatel on mõistlik enne teele asumist tutvuda matka sihiga rattaklubi kodulehel. Seal on infot asukoha, marsruudi ja kauguse kohta, samuti matkal osalenute nimekirjad.

Ühtlasi tuletab rattaklubi meelde, et sihtpunkti sõites tuleb järgida liikluseeskirja ning kontrollpunktis aktsepteeritakse vaid iga ratturi enda matkakaarti, mitte sõbra oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles