Pitsafestivalil sai kõhu täis

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Paneme sinna küpsetatud kana, sinihallitusjuustu, päikesekuivatatud tomateid, kurki, hakkliha, tšillit, muna, mida veel?... Ah, nagunii panete seda, mis teil on,” annab meeskodanik mu kuuldekauguses tellimuse.

Kohalikud naised Riina Soolo, Külli Röandi ja Maarika Lind küpsetavad pitsat elektriahjus ja läbi klaasukse paistab korraga neli pirukat küpsemas.

Riina Soolo ütleb, et pitsat ostetakse kohapeal söömiseks ja kaasa enam-vähem võrdselt. Sööjate lemmikmaitseid pole pitsameeskond veel ära tabanud, sest iga komponenti saab küpsetisele eraldi tellida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles