Võistlustantsijad panid end proovile Viimsis

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Paala ja Kristel Moorats tulid võitjaks laste E-klassis.
Egon Paala ja Kristel Moorats tulid võitjaks laste E-klassis. Foto: Erakogu

9. aprillil korraldas Tallinna tantsuklubi Mambo järjekordse kevadise tantsuturniiri «Viimsi kevad». Mambo klubi võistlused on alati hästi organiseeritud ja tantsijate seas populaarsed. Seekord kujunes osavõtt lausa rekordiliseks: kaunisse Viimsi kooli saabus 180 võistluspaari 25-st Eesti, Läti ja Leedu tantsuklubist ja -koolist.

Viljandi huvikooli tantsuklubi Linavästrik osales turniiril kuue paariga.

Edukaimaks osutusid Egon Paala ja Kristel Moorats, kes tulid võitjaks laste teise E-klassi Ladina-Ameerika tantsudes. Standardtantsudes jõudsid nad kümnendale kohale. Osaledes ka aste kõrgemas, D-klassis, teenis paar Ladina-Ameerika tantsudes kaheksanda koha.

Laste teises ja juunioride esimeses kuue tantsu klassis said Rivo Heinaste ja Merily Komussar viienda koha, Germo Paas ja Annabel Kõva olid kümnendad. Laste esimeses kuue tantsu klassis pälvisid kümnenda koha Leo Muiste ja Karin Maria Saarepuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles