Soome liiga hüljanud viljandlanna maandub Vahemere rannikul

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallur Kristiine Miilen jätkab oma sportlaskarjääri Prantsusmaa kõrgliiga naiskonnas Saint-Raphaël VAR Volley. Veel kolm nädalat saab viljandlanna nautida puhkust kodulinnas.
Võrkpallur Kristiine Miilen jätkab oma sportlaskarjääri Prantsusmaa kõrgliiga naiskonnas Saint-Raphaël VAR Volley. Veel kolm nädalat saab viljandlanna nautida puhkust kodulinnas. Foto: Elmo Riig

​Kaks viimast hooaega Põhja-Soomes Rovaniemis võrkpalliplatsil tublisid tegusid teinud viljandlanna Kristiine Miilen siirdub augusti viimasel nädalal sooja Vahemere äärde, et veeta seal oma kolmas välisklubi hooaeg

Kevadisel maailmameistrivõistluste valikturniiril Portugalis Eesti rahvusnaiskonnas põhikoosseisu kerkinud ning kahel viimasel hooajal Soome naiste võrkpalli meistrisarja paremikku kuulunud viljandlanna kinnitas, et mängib tuleval hooajal Prantsusmaa PRO A ehk kõrgema liiga klubi Saint-Raphaël VAR Volley naiskonnas.

Pärast gümnaasiumi lõpetamist siirdus Kristiine Miilen mängima Soome Rovaniemi Woman Volleysse, kus tegi väga eduka debüüthooaja. Kahel järjestikusel aastal statistiliste näitajatega põhjanaabrite võrkpalli liiga paremikku tuhisenud 20-aastane sportlane tunnistas juba läinud kevadel soovi kiigata mõne veelgi tugevama võrkpalliliiga klubi poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles