Noored naised üksinda võõrsil elamist ohtlikuks ei pea

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavaliselt reisitakse kellegagi koos, olgu siis perekonna või sõpradega. Aga leidub neidki, kes lähevad maailma avastama täitsa üksinda.
Tavaliselt reisitakse kellegagi koos, olgu siis perekonna või sõpradega. Aga leidub neidki, kes lähevad maailma avastama täitsa üksinda. Foto: Tuulike Kivestu

​Mida ütleb ühe ema süda, kui tema äsja täisealiseks saanud tütar teatab, et kavatseb üksinda maailma avastama minna? Laura Raba ja Marit Pihelgase ema võivad sellise plaani peale rahulikumalt hingata, sest teavad, et nende tütred saavad võõras riigi üksipäini hakkama. 

Aina tihedamini võib kohata noori, kes maailma rändama lähevad ja aastake või paar välismaal elamist ja töötamist katsetavad. 

Kui tavaliselt võetakse selline käik ette sõpradega ja mitmekesi, siis leidub neidki, kes otsustavad end üksinda reisides proovile panna. Nende hulgas annavad tooni õrnema soo esindajaid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles