Peeter Kaares aitab kohtutäituril oma võla katteks jahilossile ostjat leida

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtutäitur paneb Viljandi jahilossi enampakkumisele. Haigekassalt raha väljapetmises süüdi mõistetud ärimees Peeter Kaarese sõnul saaks selle ja teiste temaga seotud kinnistute müügi abil võla kustutada.
Kohtutäitur paneb Viljandi jahilossi enampakkumisele. Haigekassalt raha väljapetmises süüdi mõistetud ärimees Peeter Kaarese sõnul saaks selle ja teiste temaga seotud kinnistute müügi abil võla kustutada. Foto: Elmo Riig

Kuus aastat tagasi haigekassalt 438 288 euro väljapetmises süüdimõistetud ärimees Peeter Kaares loodab oma sõnul siiralt, et too võlgnevus saab veel tänavu likvideeritud. Varem endaga seotud kinnistute sundmüügile juristide abiga vastu seisnud Kaares levitab nüüd oma kulul infot, millal ja millise hinnaga kohtutäitur vara müüa pakub.

Tänases Sakalas ilmus kuulutus, mis annab teada viie kinnistu enampakkumisest. Kalleim ja tuntuim neist on 183 825-eurose alghinnaga Viljandi jahiloss Pargi tänaval. Nimistusse kuuluvad veel kõrvalises asukohas telefonijaama hoone ja töökoda Viljandis Puiestee tänaval, kehvas seisukorras kunagine linnukasvatuskompleks Karksis, samuti kehvas seisus endine garaaž-töökoda Saarepeedil ning hoonestamata maatulundusmaa Viljandi vallas Aindu külas.

«Enampakkumist korraldab kohtutäitur Jaanika Pajuste,» võib lugeda kuulutusest, millele ostis lehte pinna Kaares.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles