Mõisakülas tuleb ajalooline võitlus

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mõisaküla Fight 2017» korraldaja Henri Helemäe (paremal) õpetas taipoksi lööke ka Sakala reporterile. Tuleb tunnistada, et ilma ettevalmistuseta võtab lihtsama löögikombinatsiooni õppimine päris võhmale.
«Mõisaküla Fight 2017» korraldaja Henri Helemäe (paremal) õpetas taipoksi lööke ka Sakala reporterile. Tuleb tunnistada, et ilma ettevalmistuseta võtab lihtsama löögikombinatsiooni õppimine päris võhmale. Foto: Elmo Riig

Sel nädalavahetusel on Mõisaküla linnapäevadel oodata maakonna ajaloo võimsaimat võitlusspordiüritust, kus võtavad mõõtu sportlased Eestist ja välismaalt.

Üritust korraldav Henri Helemäe loodab, et kõrge tasemega võitlejaid tulevad vaatama nii lapsed kui ka vanemad inimesed, sealhulgas tema vanemad.

Reedel kavas olev «Mõisaküla Fight 2017» pole tavaline baaritagune kambakaklus, vaid tõsimeelne spordivõistlus, millel kindlate reeglite järgi ja kohtuniku range pilgu all võtavad mõõtu Eesti tugevamad võitlejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles