Tänavaküsitlus folgiväravas: kas pileti hind on liiga kõrge?

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaküsitlus
Tänavaküsitlus Foto: Kamilla Selina Lepik

Pärimusmuusika festivali kontserdipiletite hinnad on vahemikus 6 kuni 20 eurot, folgialale pääseb kahe euro eest ja selle eest saab samuti nautida  vahvaid kontserte.

Foto: Kamilla Selina Lepik

Aide Saagim, folgile tuli Viljandist.

Hinnad on kõrgemad tõesti, kui möödunud aastal. Eks nad tsipa kallid ole, aga ma usun, et tõelisele folgifännile on siiski taskukohased.

Foto: Kamilla Selina Lepik

Ivo Koosel, festivalile tuli Pärnust.

Me tahtsime päevapiletit osta, aga need olid välja müüdud ja nüüd ostsime sööklapiletid. Kui oleme alas sees, siis vaatame, millisele kontserdile läheme. Eile oli samamoodi, tulime alapiletiga, sest päevapiletid olid välja müüdud ja käisime mitmel kontserdil. Piletite hinnad on tipp-topp. Need on õiglaselt hinnatud.

Foto: Kamilla Selina Lepik

Ülle Ots tuli folgile Tallinnast.

Piletid on päris kallid, aga ma ei ütleks, et ülearu, sest kui tahta minna, siis on võimalik valida. Olen täna folgil esimest päeva ja valisin minna Zetode ja Untsakate kontserdile ööklubisse.

Foto: Kamilla Selina Lepik

Taavi Vinnal, folgile tuli Männimäelt.

Kaheeurone pilet on täiesti taskukohane. See pole kindlasti kallis. Eile käisin ka. Kas mõne kontserdipileti veel lisaks ostan, sõltub asjaoludest. Kui tahtmine tekib, siis ostan, kui ei, olen üldalal. Kontserdipileti hinda ei oska kommenteerida, sest pole veel ühtegi ostnud.

Foto: Kamilla Selina Lepik

Urmas Orasmäe, kohalik.

Ei arva kontserdi piletihinnast suurt midagi, sest ostsin ainult alapääsme. Kas mõnele kontserdile lähen, seda vaatan hiljem. Hind mängib kindlasti rolli. Kui Untsakaid on juba 20 aastat nähtud, siis ma ei leia, et peaksin neid nüüd 20 euro eest veel vaatama minema.

Foto: Kamilla Selina Lepik

Evely Arumäe, folgile tuli Kõpust

Ostsime Zetode ja Untsakate kontserdile ööklubisse, pilet maksis 20 eurot. Tulime ainult neid vaatama. Olen alati olnud sel ajal tööl, aga nüüd võtsin vabaks, et tulla vaatama, kuidas folgil olemine on. Päeval käisime lastega niisama, siin oli Tivoli, lastega me folgialale sisse ei läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles