Trad.Attack! lõi rahva pahviks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Kuldne kolmik Sandra Vabarna, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli ei jätnud kõige kiuste folgile tulemata, vaid põrutasid otse välismaalt kodupubliku ette. 

Täna kella 14 paiku tegi Trad.Attack! sotsiaalmeediasse postituse, millega andis teada, et bänd esineb folgil traditsiooniks saanud akustilise minikontserdiga. 

«Siis oli 30 inimest, praegu umbes 40 vist ikka rohkem,» ütles Sandra Vabarna naerdes. Tegelikult oli kontserdile kogunud meeletu hulk rahvast. Möödakäijad märkasid, et midagi toimub ja lisandusid samuti. 

«Tulen ja kuulan kahe euro eest Trad.Attack!-i. Niimoodi vedas praegu! Vapustav, emotsioonid on laes,« sõnas Signe Viljak.

«Töötan vabatahtlikuna piletimüügis. Üks klient tuli ja ütles, et Trad.Attack! pidi Telia telgis esinema. Vastasin talle, et ei ole, Trad.Attack! esines eelmisel aasta laupäeval. Siis sain lapselt teada, et bänd oli Facebooki pannud teate, et teevad üllatuskontserdi, mida polegi kuskil kavas,» rääkis Piret Vink hämmeldunult. «See on super, üllatused on alati head!»

Sandra Vabarna rääkis, et bänd on Eestis vaid neli päeva ja siis põrutavad nad kolmapäeval taas välismaale, seekord Portugali, sealt edasi Rootsi ja siis Kanadasse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles