Kauplejaid jätkub ka pärimeetrist väljapoole

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulisest ilmast hoolimata tuli reede lõuna ajal Lossi tänavale batuutidele lõbutsema kümneid lapsi.
Tuulisest ilmast hoolimata tuli reede lõuna ajal Lossi tänavale batuutidele lõbutsema kümneid lapsi. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Pärimusmuusika festivaliga samal ajal on end Viljandisse sättinud hulk kauba- ja ajaviite pakkujaid. Ilma festivali piletita on võimalik minna kahte tivolisse ja käsitöölaadale, sõita elektriautodega, hüpata batuutidel ning otsida tuhandete raamatute seast endale meelepärast.

Bonifatiuse gild on tänavu korraldanud juba kolm käsitööliste laata ning nüüdki, Viljandi aasta suursündmusel, on müüjad Tallinna tänava ääres kohal. «See laat on veidi teistsugune: enamasti müüakse seal oma kätega valmistatud asju,» rääkis korraldaja Kätrin Hanschmidt. 

Laat vältab festivali lõpuni ning Hanschmidti sõnul kauplejatest puudu ei tule. «Kauplejaid on turul 56, neljapäeval ja pühapäeval veidi vähem,» täpsustas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles