Lauri Antsov hankis superstaarisaates enesekindlust

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Antsov
Lauri Antsov Foto: Elmo Riig / Sakala

Ansambli Oak Tree laulja Lauri Antsov oli üks kuuest noorest lauljast, keda publik ei hääletanud möödunud pühapäeval telesaate «Eesti otsib superstaari» kümne parema hulka.

Kolmandat korda võistlusel osalenud Lauri jõudis sedapuhku ikkagi kaugemale kui kunagi varem.

Lauri, mis sulle edasipääsul takistuseks sai? Sind peeti ju üheks selle saate favoriidiks. Äkki oli lauluvalik vale?

Täpselt ei teagi. Ehk olime Jaan Lehepuuga oma välise kuvandi poolest liiga ühte auku. Võib-olla oli asi ka lauluvalikus. Kui oli teada, et tuleb eestikeelne voor, mõtlesin riskida ja valida niisuguse, mida originaalis esitab naine. Lenna laulud meeldivad mulle väga.

Kui praegu saaksid, kas teeksid midagi teisiti?

Ei, vaevalt küll. Tahtsin teha midagi teistmoodi ja olla vaba ning arvan, et mul õnnestus see. Ma ei ole üldse kurb, et välja jäin: juba 16 hulka saamine oli suur asi. Ja elu läheb ju edasi.

Mis on sind juba mitmendat korda sellesse sooloartiste otsivasse saatesse viinud? Mida tahad saavutada?

See on hea koht, kust hankida enesekindlust, saada televisioonis esinemise kogemust, näha, kuidas kõik toimub, ja vaadata, kuidas pingega toime tulen. Iga nädalaga läks tunne paremaks. Ja muidugi sain palju häid sõpru.

Sul on ju tubli ja tegus bänd Oak Tree. Kas superstaarisaates osalemine vihjab sellele, et sihid hoopis soolokarjääri?

Seda küll karta ei maksa, et ma Oak Tree jätan. Tahame edasi tegutseda ja areneda. Ees ootab mitu kontserti: näiteks valiti meid kümne tänavuse «Peda folgi» pealaval esineva bändi hulka.

Oak Tree kõrvalt proovin tõesti teha ka veidi teistsugust muusikat. Paari nädala pärast peaks välja tulema esimene singel.

Eelmisel aastal võitis Oak Tree maakonna noortebändide võistluse. Tänavu olid ise žüriis. Kuidas tundus olla teisel pool?

Väga huvitav oli näha, kuidas žürii arutab. Mina panin küll esikohale ühe teise bändi, aga olen siiski võitja asjus lõpphinnanguga nõus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles