Muusikapeo sportlik osa koondub randa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäevani Viljandis peetava pärimusmuusika festivali ajal on traditsiooniliselt Viljandi linna ja spordisõprade abiga teoks saanud sportlikku laadi meelelahutuslikud ja võistlusmomendiga mõõduvõtud. Ka tänavu ootavad need huvilisi Viljandi järve äärsetel väljakutel ja vee peal.

Täna keskpäeval on järve paadisadama juures kavas «Folgi paadimehe» võistlus. Kell 12 algaval mõõduvõtul osalevad mees ja naine, kes kõige tavalisema sõudepaadiga läbivad etteantud võistlusmaa. Reeglid on lihtsamast lihtsamad: kõige kiirem võidab.

Laupäeval kell 11 on järveäärsetel spordiväljakutel kavas rannavõrkpalli- ja petangiturniir. Traditsioonilisele «Folgivolle» turniirile ootab võistluse peakohtunik Tauno Lipp segapaare ehk võistkondi, mille moodustavad mees ja naine. Veidi kohendatud vollemäärustikku tutvustatakse enne algust kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles