Folgi ilm tõotab tulla eripalgeline

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigi ilmateenistus koostas Sakala palvel eile õhtupoolikul Viljandi kohta spetsiaalse prognoosi, et pärimusmuusikapeolised teaksid ilma tempudega arvestada.

Keskkonnaagentuuri ilmateenistuse ilmaprognooside osakonna juhtivsünoptik Taimi Paljak ütles, et neljapäeva öösel hakkab Eesti lõunapiiri lähistel vihma sadama. Viljandisse võib sadu jõuda kella 9 ja 12 paiku, kuid see ei ole tõenäoliselt tugev. Väikeste vahedega võib nõrka vihma tulla täna kella 17-18-ni, seejärel on ilm olulise sajuta. Sooja on täna päeval 17–19 kraadi, õhtul võib õhutemperatuur mõne kraadi võrra kerkida.

Reede öö ja hommik on põhiliselt sajuta, nõrga lõunakaare tuulega ning sooja on 14–17 kraadi. Päeval sajab hoovihma ja on äikest. Lõunakaare tuul on nõrk, kuid äikesepilvede all võib olla tugevaid puhanguid. Õhusooja on reede päeval 23–26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles