Hendrik Agur pageb lennukiga maale segasummasuvilasse

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Harrastuspiloodina tuntud Hendrik Agur vahetas parasjagu lennuväljal tuulelippu, kui Sakala Kiivitale uudistama jõudis ja palus tal poseerida lennuki juures, millega ta oli Polli Kiivita talu platsile maandunud. 

Igapäevast leiba Tallinnas Gustav Adolfi gümnaasiumi direktorina teeniv Agur ütles, et oma maakoju ta enamasti siiski lennukiga ei tule. «Eralennuki rentimine on liiga kallis lõbu. Nüüd kombineerisin maakodus maandumise ühe teise lennu raames,» täpsustas ta.

Hendrik Agurit jagub kõikjale. Ta on innukas vanade Vene sõidukite taastaja, mitut neist võib näha talu hoovil ja varjualuse all. Samuti on ta kirglik muusikahuviline. Sel nädalal kestab tema eestvedamisel Mulgimaa kirikutes järjekordne Halliste orelifestival, mille ta loodab kunagi Euroopa kaardile tuua. 5. augustil aga peetakse tema initsiatiivil juba 11. korda talu külje all lennuväljal Karksi lennupäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles