Uueveski jalgtee ehitus maksab arvatust üheksa korda rohkem (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

​Mullu Viljandi kaasava eelarve hääletuse võitnud Uueveski oru jalgtee uuendamiseks tegi hinnapakkumise vaid üks ettevõte, kes küsis üheksa korda suuremat summat, kui linn saaks maksta. Pakkumine lükati tagasi ja seda, mis saab ehitusest edasi, ei tea ka linnapea. 

Ainus ehitusettevõte, kes linnale Uueveski jalgtee uuendamiseks hinnapakkumise esitas, oli osaühing MHE, kelle arvates maksab see 186 000 eurot. Kaasava eelarve reeglite järgi on tööks ettenähtud 30 000 eurot, aga sellest on juba ligi kolmandik projekti tegemisele ära kulunud. Nii on linnal järel vaid 20 100 eurot. 

Ehitusettevõtte OÜ MHE juhatuse liikme Ivar Parovarti sõnul oli projekti hanke ülesehitust keeruline mõista. Hankes nõuti kolme erinevat versiooni ehituse pakkumist. See võis tekitada teistele pakkujatele piisavalt segadust, et üheselt hankija eesmärgist aru saada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles