Kolme kooli võistkonnad pidasid kabelahinguid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu teist korda teoks saanud kolme kooli võistkondlikul Vene kabe sõpruskohtumisel oli seekord edukaim Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi esindus.

Mullu peeti kõnealune sõpruskohtumine kolme mehe, Aivo, Aivar ja Hugo Hommiku eestvõttel Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi, Suure-Jaani huvikooli ja Tallinna 32. keskkooli vahel esimest korda. Teine kokkusaamine oli möödunud laupäeval Suure-Jaanis.

Sõpruskohtumisel võtavad üksteiselt mõõtu põhikooliõpilastest koosnevad kaheksaliikmelised võistkonnad. Mullusel võitjal ja tänavusel võõrustajal Suure-Jaani huvikoolil ei õnnestunud esikohta kaitsta. Parim oli Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi esindus Suure-Jaani ja Tallinna noorte ees.

Individuaalselt sai 19 punktiga parima tulemuse Margus Jaansoo Suure-Jaani huvikoolist. Talle järgnesid Jakobsoni kooli noormehed Bruno Jakobson, Lauri Pel­donen, Andry Nõgols ja Alari Hommik ning tallinlane Janek Vaab. Parima tüdrukuna tuli Anna-Kaisa Adamson Suure-Jaani huvikoolist 13 punktiga seitsmendaks.

Tuleval kevadel võõrustab osalejaid Tallinna 32. keskkool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles