Viljandi bussijaama maksesüsteem astub sel aastal tänapäeva

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just säärase sildiga vaatavad piletiostjad tõtt. Kui aga sõita peaks tahtma mõni, kes pole kohalik ja kel sularaha napib, võib tekkida viperusi.
Just säärase sildiga vaatavad piletiostjad tõtt. Kui aga sõita peaks tahtma mõni, kes pole kohalik ja kel sularaha napib, võib tekkida viperusi. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Viljandi bussijaamas pole ikka veel võimalust pileti eest kaardiga tasuda.

Aktsiaseltsi Hansa Bussiliinid hallatav Viljandi bussijaam peaks ettevõtte siinse regiooni juhataja ja juhatuse liikme Madis Lepa sõnul kaardimaksesüsteemi saama sel aastal. «Töö käib ja pärast septembrit peaks kaardimakse võimalus bussijaamas olemas olema,» lausus Lepp.

Eile Viljandi bussijaamas seisnud Rain Arro ütles, et kaardimakse puudumine on talle ebamugavusi valmistanud. Kohalikud elanikud Anne Paju ja Jaan Parri on oma sõnul aga arvestanud, et kaardimakse võimalust pole, ning neid see ei häiri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles