Üks küsimus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Pastak
Arnold Pastak Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Olustvere ametikooli direktor Arnold Pastak, viibite parasjagu Valgevene pealinnas Minskis tööreisil. Mida räägitakse seal üleeile õhtul metroojaamas inimesi tapnud suure plahvatuse põhjustest?

Valitseb vaikus, mingit infot ei jagata. Võib-olla ei teatagi veel põhjust. Vaatasime eile hommikul telesaadet, milles president Lukašenka oli ministrid ja teised asjamehed üles rivistanud. Need seisid tema vastas nagu sõdurid ja kuulasid, võttes vastu ülesandeid.

Minskis on leinapäev, aga kahe miljoni inimese linnas ei väljendu see teravalt. Elu lihtsalt läheb edasi. Linn on ilus ning puhas ja korras. Valgevenes öeldaksegi, et neil on alati kõik korras.

Meil polnud ega pole põhjust metroosse minna: sõidame oma bussiga. Oleme Viljandimaa haridusjuhtidega Minskis reedeni, et tutvuda siinse hariduselu korraldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles