Iga festival on oma staatuse sepp

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmeediasensatsioon ja internetipropeller Rae Sremmurd paugutab mööda ilma ringi mulluse albumi materjaliga. «Positivusel» said nad tulise vastuvõtu osaliseks.
Sotsiaalmeediasensatsioon ja internetipropeller Rae Sremmurd paugutab mööda ilma ringi mulluse albumi materjaliga. «Positivusel» said nad tulise vastuvõtu osaliseks. Foto: Gert Kiiler

​Läti piirist paarikümne kilomeetri kaugusel romantilises Salatsis asetleidev muusikafestival «Positivus» näib olevat identiteedikriisis.

Tänavu, 11. korral, oli ilmselgelt panustatud noorele peogeneratsioonile ja peaaegu täiesti unarusse jäetud keskealine publik, kui ehk festivali avapäeva peaesineja Pixies välja arvata.

Festivali suure lava kontserdid avas reedel aga Trad.Attack! ja ta sai sellega varasest kellaajast hoolimata oivaliselt hakkama. Trad.Attack! oligi tõtt-öelda ainus Eesti kollektiiv, kes tänavu selle Baltikumi ühe suurema festivali suurele lavale pääses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles