"Positivuse" esimene päev: ilm ilus, rahvast vähem ja trügimist vähem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läti piirist paarikümne kilomeetri kaugusel Salatsis peetava "Positivuse" festivali turundus- ja reklaamiosakond oli tänavu Eesti millegipärast unustanud. Raske öelda, kas loodeti juba sissetöötatud kaubamärgile või millelegi muule.

Eestlasi hakkas reedel, festivali esimesel päeval, küll silma, kuid päris kindlasti oleks neid võinud rohkem olla. Nagu ka muud publikut. Varasemate aastatega võrreldes oli esimene päev üsna hõredavõitu.

Publiku keskmine vanus tundus silma järgi olevat tavapärasest tunduvalt madalam ja tõtt-öelda kohtas tänavu ka tähelepanuväärselt palju joovastavate ainetega ilmselgelt liialdanuid. Huvitaval kombel andsid selle kontingendi hulgas tooni tütarlapsed. Üks nendest kukkus õhtu peaesineja kontserdi ajal mulle mitu korda selga. Pärast kolmandat korda hakkas see juba mõnevõrra monotoonseks muutuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles