Seenioride heiteseriaal läheneb lõpule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa seenioride kergejõustiku meistrivõistlusteks valmistuv Arvo Nurm juhib kodust heidete seeriavõistlust nii tugevate kui mitmekülgsete heitjate arvestuses.
Euroopa seenioride kergejõustiku meistrivõistlusteks valmistuv Arvo Nurm juhib kodust heidete seeriavõistlust nii tugevate kui mitmekülgsete heitjate arvestuses. Foto: Erakogu

Nüüdseks on Viljandi spordiveteranide koondise korraldatava heiteseriaali kolm osavõistlust seljataga ja jäänud on veel 23. augustil teoks saav finaaletapp.

Võistlusel on kavas viis ala: vasaraheide, kuulitõuge, kettaheide, odavise ja raskusheide. Ootuspäraselt on edukad olnud Arvo Nurm M-65 vanuseklassis ja Hilja Bakhoff N-90 klassis. Arvo Nurm kogus viimasel etapil viie ala kokkuvõttes 4277 punkti (üksiktulemused 38.49; 12.28; 42.20; 37.99; 16.57) ja Hilja Bakhoffi konto oli 4239 punkti (32.96; 10.30; 33.50; 23.18; 13.23). 90-aastane Bakhoff on osalenud kõigil kolmel etapil ja kahel saavutanud heidete mitmevõistluse kehtivast maailmarekordist tugevama tulemuse.

Seeriavõistlusel selgitatakse parimad tugeva heitja arvestuses, kus võitja selgub kolmel etapil saavutatud parima üksiktulemuse punktide liitmisel, ning mitmekülgse heitja arvestuses, kus lähevad liitmisele kõigil neljal etapil kogutud punktid. Pärast kolme etappi on mõlemas arvestuses esikolmik ühesugune: Arvo Nurm juhib Aivar Hommiku ja Osvald Mikkori ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles