Pensionäride ühendus soovib endale tervet Sakala keskust

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühenduse väitel on Eha tänava ruumid pensionäridele kitsaks jäänud ja nende käsutusse tuleks anda kogu Sakala keskus.
Ühenduse väitel on Eha tänava ruumid pensionäridele kitsaks jäänud ja nende käsutusse tuleks anda kogu Sakala keskus. Foto: Allikas: Sakala

​Kaks aastat tagasi kesklinna Sakala keskusesse kolimisest loobunud Viljandi pensionäride ühendus soovib nüüd ei rohkem ega vähem, kui et linn annaks kogu keskuse eakate käsutusse. Kui ühenduse esindaja sõnul on see teema olnud päevakorral pikalt, siis abilinnapea näeb selles sammus Keskerakonna valimiskampaania algust.

2015. aasta lõpul kolis linn Pikal tänaval asuvast Ingeri majast Sakala keskusesse Viljandi Päevakeskuse, mis pakub tegutsemisvõimalusi eeskätt pensioniealistele inimestele. Ettepanek kolida tehti siis ka Eha tänav 4 majas paiknevale pensionäride ühendusele, kuid too keeldus sellest. Jaan Vuntus Viljandimaa pensionäride ühendusest selgitas, et praegune korraldus, et ollakse nii Eha tänava kui Sakala keskuse ruumides, ei rahulda pensionäride vajadusi.

«Kui Sakala keskus panna tervikuna pensionäride alla, on see iseasi. Kui ühistegevust on nõnda palju, jäävad praegused Sakala ruumid ju kitsaks,» leidis Vuntus, kes on umbes paar aastat olnud ka Keskerakonna liige. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles