Kolme kuldset õde seovad hobused

Kristi Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm õde ja kolm kuldmedalit. Kuue aasta jooksul on kõik Maisla peretütred lõpetanud gümnaasiumi ainult viitega ning see on toonud ka kuldmedali.
Kolm õde ja kolm kuldmedalit. Kuue aasta jooksul on kõik Maisla peretütred lõpetanud gümnaasiumi ainult viitega ning see on toonud ka kuldmedali. Foto: Gelin Lannusalu

Enne jaanipäeva sai Mari Maisla kätte gümnaasiumi lõputunnistuse koos kuldse medaliga. Ta oli oma pere kolmest õest viimane, kes lõpetas Tarvastu gümnaasiumi viitega. Lisaks üliheadele õpitulemustele seob õdesid kirg hobuste vastu.

Ajakirjanikuga vesteldes kraamib ema Lea Maisla kummutilaekast välja kolm ühesugust kuldmedalit, mille tütred on kooli lõpul saanud. «Sada protsenti kuld!» lausub ta uhkusega.

Samas leiab ta, et medalid on liiga umbisikulised. «Võiks ju nimi ka sisse graveeritud olla või vähemalt lõpetamise aasta.»  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles