Mehed ronivad rõõmsalt mülkasse mürama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasturite off-road-sõidu kõige vingemad masinad on meeste endi ehitatud. TR-3 klassi võimsatel autodel tuleb läbida päris sügavaid kraave ja mülkaid, mille läbimiseks kasutatakse vintsi.
Maasturite off-road-sõidu kõige vingemad masinad on meeste endi ehitatud. TR-3 klassi võimsatel autodel tuleb läbida päris sügavaid kraave ja mülkaid, mille läbimiseks kasutatakse vintsi. Foto: Kamilla Selina Lepik

Kõpu vallas neljapäeval alanud ja pühapäeval lõpule jõudnud «Suur maasturite suvesõit 2017» tõi kohale selle ala võistluste tänavuse hooaja rekordilise arvu osalejaid.

Võistlus kuulus Eesti off-road-sõitude karikasarja ja oli selle neljas etapp. Samuti jagati Viljandimaal NEZ-sarja punkte ning oma tiitlivõistluste arvestust pidasid siin ka lätlased. Sellest tulenevalt oli välisvõistlejate seas 15 meeskonda Lätist ja kaks Leedust.

Kaheksandat aastat ürituse korraldusmeeskonna juures askeldav Viljandist pärit Gunnar Obolenski oli viimase võistluspäeva lõpu eel rahul, sest pool aastat kestnud valmistumine ja neli päeva võistlemist olid kulgenud mõnusalt ja kenasti. «Korraldajate suurim rõõm on mõistagi suur osalejate arv: meil oli tänavu 62 sõidukit ehk 57 võistkonda,» ütles ta Kõpu spordihoone fuajees autasustamistseremooniaks ettevalmistusi tehes ning lisas: «Selle hooaja Eesti kõige suurema osalejate arvuga mõõduvõtt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles