Ujulad pandi lukku

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia ujula on praegu remondis ning basseingi on veest tühjaks lastud. Sügiseks saab ujula endale uue mullivanni, mis praegu paigaleseadmist ootab.
Karksi-Nuia ujula on praegu remondis ning basseingi on veest tühjaks lastud. Sügiseks saab ujula endale uue mullivanni, mis praegu paigaleseadmist ootab. Foto: Kamilla Selina Lepik

Tänavuaastane suvi ei ole soojade ilmadega just lahke olnud ja seetõttu vaatavad paljud ujulate poole. Viljandimaal on need aga eri põhjustel suletud.

Viljandi maakonnas tegutseb üldse kolm ujulat: Abja-Paluojal, Karksi-Nuias ja Viljandis. Kahes viimati nimetatud paigas on küll kooliujula, ent sinna on oodatud kõik.

Karksi-Nuia August Kitzbergi gümnaasiumi ujula on praegu suletud renoveerimistööde tõttu. Nagu ütles kooli direktor Jaak Israel, saab osa neist valmis 25. augustil ja osa oktoobris koolivaheajal. «Koolimajaesine plats, fuajee, võimla koridorid ja kehalise kasvatuse õpetaja ruumid valmivad augusti lõpuks, et saaksime septembris kooliga alustada,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles