Noored kotkad stardivad Kärstnast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu laupäeva antakse 21. «Mini-Erna» võistluse start ning Kärstna mõisa juures lähevad rajale Noorte Kotkaste malevate esindused ning Rootsi, Läti ja Leedu võistkonnad. Lisaks noormeestele osaleb võistlusel üks Kodutütarde võistkond. Noorte kotkaste «Mini-Erna» võistlusega kontrollitakse osalejate valmisolekut tegutseda meeskonnana pingeolukorras ja pannakse proovile võistlejate füüsiline vastupidavus, samuti noorkotkaste põhioskused. Võistluse edukaks läbimiseks on vajalik hea orienteerumisoskus ning rahulik ja läbimõeldud tegutsemine meeskonnana kontrollpunktides.

Võistlus avatakse täna kell 21 Kärstna mõisa juures, rada kulgeb Kärstna, Lilli, Taagepera ja Ala piirkonnas. Finiš on Ala kiriku juures. 

«Mini-Erna» korraldaja on Noorte Kotkaste peastaap ning elluviijad on Noorte Kotkaste Sakala malev, Kodutütarde Sakala ringkond, Kaitseliidu Sakala malev ja Naiskodukaitse Sakala ringkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles