Maagiline kuupäev tavalisest rohkem paare abielluma ei too

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi maagiline kuupäev harilikust rohkem abielu registreerimisi kaasa ei too, võib juulikuus lossimägedes kohata ikkagi tavapärasest rohkem pruutpaare.
Kuigi maagiline kuupäev harilikust rohkem abielu registreerimisi kaasa ei too, võib juulikuus lossimägedes kohata ikkagi tavapärasest rohkem pruutpaare. Foto: Elmo Riig

​Kui kümme aastat tagasi oli õnne tõotavate numbritega kuupäev abiellujate seas väga populaarne, siis täna, 07.07.2017 ei registreeri Viljandis abielu tavalisest rohkem paare. 

Viljandi perekonnaseisuameti juhataja Sirje Tamme sõnul registreeritakse täna viis abielu, mida pole rohkem kui tavalisel juulipäeval. «Juulikuus on tavalisest rohkem abiellujaid ja seda nii nädalavahetustel kui ka nädala sees,» rääkis Tamm. «Näiteks laupäeval, 15. juulil abiellub meie asutuses samuti viis paari.»

Kuupäeval 17.07.2017 soovib Viljandi maavalitsuses abielluda kolm paari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles