Tulevased ajateenijad asusid ootusrikkalt teele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allkiri alla ja bussi. Nii asus eile hommikul Viljandi külje alt Võru poole teele poolsada ajateenijat.
Allkiri alla ja bussi. Nii asus eile hommikul Viljandi külje alt Võru poole teele poolsada ajateenijat. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Kui mõni noormees oli eile Kaitseliidu Sakala maleva väravas üsna tusane, siis leidus ka neid, kes olid elevil ja juhindusid põhimõttest, et iga Eesti mees peab ajateenistuse läbi tegema.

Esmaspäevast tänaseni kestab Eestis noormeeste ajateenistusse kutsumine ning Viljandimaalt läheb sinna umbes 80 kutsealust. Eile kell 9.30 asus bussitäis noormehi Viljandi külje alt Kaitseliidu Sakala maleva eest teele Võrru Kuperjanovi jalaväepataljoni.

Kaitseressursside ameti avalike suhete nõuniku Anne Osveti sõnul ühtki neidu seekord Viljandimaalt aega teenima ei lähe. Millistesse pataljonidesse noormehed jaotati, pole veel teada, sest kaitsevägi korraldab seda oma väljaõppe tarviduse järgi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles