Janno Ligur kinnitas Rootsis Euroopa tippude hulka kuulumist

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur (vasakul) ja tema mehaanikute meeskond on käimasoleval hooajal kinnitanud, et nad kuuluvad Euroopa rallikrossi absoluutsesse tippu. Teist etappi järjest tõusis Ligur Euroopa meistrivõistluste pjedestaalile. Seekord tuli Rootsis pingelise võistluse palgaks kolmas koht, mis Liguri enda sõnul oli hästi valitud taktika ja suurepärase meeskonnatöö vili.
Janno Ligur (vasakul) ja tema mehaanikute meeskond on käimasoleval hooajal kinnitanud, et nad kuuluvad Euroopa rallikrossi absoluutsesse tippu. Teist etappi järjest tõusis Ligur Euroopa meistrivõistluste pjedestaalile. Seekord tuli Rootsis pingelise võistluse palgaks kolmas koht, mis Liguri enda sõnul oli hästi valitud taktika ja suurepärase meeskonnatöö vili. Foto: facebook.com/ligurracing

​Möödunud nädalavahetusel Rootsis Höljese rallikrossirajal peetud Euroopa meistrivõistluste kolmandal etapil tõusis Škoda Fabiaga kihutav Janno Ligur Super-1600 klassis teist etappi järjest pjedestaalile, sel korral kolmandana. 

Liguri võistlus sel Euroopa rallikrossi Mekaks kutsutud ringrajal hakkas aga pihta veidi ehmatavalt: juba esimese sõidu alguses purunes tema masina pidurivoolik. 

«Eks see pannud omajagu pinget peale,» tunnistas ta Sakalale antud intervjuus. «Samas mängis see võib-olla mõned trumbid kätte, sest sain teises eelsõidus sõita nõrgemas grupis. Pinget talun ma hästi. Mõnikord tuleb kõrgel tasemel sõites selline pinge mulle isegi kasuks, sest nõuab kõva keskendumist ja nii võib tihti tulla oodatust parem tulemus. Eestis on asjad veidi teistmoodi, siin selliseid pingeid kogeda ei saa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles