Kantrifestival tuleb ladvalava ja kooli korvpalliväljakust ehitatud põrandaga

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgulised tegutsesid Urissaare kantrifestivalile mõeldes. Enne pidu ootavad ees veel kolmed talgud.
Talgulised tegutsesid Urissaare kantrifestivalile mõeldes. Enne pidu ootavad ees veel kolmed talgud. Foto: Marko Saarm

​Olgugi et Urissaare kantripeoni, mis nimetab ennast kõige mõnusama fiilinguga farmifestivaliks, on veel poolteist kuud aega, käis rantšo ümbruses juba pühapäeval suur töö, et suurte plaanidega õigeks ajaks valmis jõuda.

Kui paljusid neist, kes Karksi valla Univere külla talgutele olid kogunenud, oli festivali peakorraldaja Priit Oks varem näinud, siis mõnda mitte. Näiteks Üllar Priilaht oli kantritiimile appi tulnud Tõrvast. Valgas metallialal töötav mees ütles, et on varem ürituse kohta internetist lugenud, aga plaanib sel aastal ise kohale tulla. See oli ka põhjus, miks ta tahtis talgutel kaasa lüüa.

Võimalus seda enne festivali teha on veel kolmel korral ja tööd jagub. Kui üks brigaad lammutas nädalavahetusel vana lauta, kus Priit Oksa vanaisa 1990. aastatel hobuseid ja sigu pidas, siis teine meeskond tegi saloon’ile uut põrandat. Materjaliks oli Kitzbergi gümnaasiumi spordihoone vana põrand, kus festivali korraldajad olid omal ajal palli põrgatanud. Priit Oks teadis rääkida, et sellel põrandal on Nuia Sops isegi Rauno Pehka meeskonda võitnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles