Ando Kiviberg ei jätka sügisel linnapeana (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta lõpul Viljandi linnapeaks saanud Ando Kiviberg on otsustanud, et sügisest alates ta linnapeana ei jätka. Ta tuletas meelde, et andiski lubaduse olla linnapea neli aastat.
2013. aasta lõpul Viljandi linnapeaks saanud Ando Kiviberg on otsustanud, et sügisest alates ta linnapeana ei jätka. Ta tuletas meelde, et andiski lubaduse olla linnapea neli aastat. Foto: Marko Saarm

Nii konkreetsete soovidega kirja, kui tuli Viljandi linnapealt Ando Kivibergilt, polnud tema koduerakonna juht Helir-Valdor Seeder kohalike valimiste eel veel saanud. Soovid jäid täitmata ja Kiviberg sügisel linnapeana ei jätka

Lühidalt kokku võttes ei tahtnud Kiviberg oma Isamaa ja Res Publica Liidult (IRL) vähem ega rohkem kui 2019. aasta valimistel esinumbri kohta mõnes valimisringkonnas. Varasemad valimised on näidanud, et see tagaks pääsu riigikokku. Selle eest oli ta nõus vastu panema osalemise kohalikel valimistel linnapeakandidaadina. Sakala teada oleks Kiviberg rahul olnud parlamendivalimiste esinumbri kohaga Viljandi- ja Järvamaal või pealinna ümbruses.

Garantiid erakonnalt ei tulnud

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles